Jongleeraus-työpaja tuo sirkuksen Brinkkalaan 

Turkuseura järjestää lapsille jongleeraus-pajan tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua sirkustaiteen saloihin. 

Löytyykö perheestäsi tuleva sirkustaiteilija ja jongleerauksen mestari? Turkuseura järjestää yhdessä sirkustaiteilija Kai Kuutamon kanssa jongleeraus-työpajan lauantaina 18. toukokuuta. 

Perheystävällinen tapahtuma on suunnattu kaikille sirkuksesta kiinnostuneille. Alle kouluikäiset lapset ovat tervetulleita osallistumaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Työpajassa osallistujat pääsevät kokeilemaan jongleerausta eri välineillä, kuten palloilla, diaboloilla, flower stickillä ja kendamalla. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus harjoitella lautasen pyöritystä tai hulavanteen kanssa temppuilua. 

– Innostukseni sirkustaiteeseen alkoi nuorena nimenomaan jongleerauksesta. Siksi on mahtavaa opastaa perheen pienimpiä taidon pariin, kertoo työpajan vetäjä Kuutamo.  

Tapahtuma järjestetään kahdessa osassa, klo 12–13 ja klo 14–15 Brinkkalan sisäpihalla osoitteessa Vanha Suurtori 3. Tapahtumaan pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon Turkuseuran sivuilla.

Jongleeraus-työpaja on osa Päivä Brinkkalassa -tapahtumasarjaa, jonka tavoitteena on tehdä Vanha Suurtori tutuksi ja perheystävälliseksi paikaksi sekä järjestää hauskaa toimintaa turkulaisille. Tapahtumasarjaa toteutetaan Turun kaupungin Vanhankaupungin kehittämishankkeen tuella. 


ILMOITTAUDU JONGLEERAUS-PAJAAN TÄÄLLÄ!