Föreläsning om 1700-talets mathistoria

03.03.2022
Tapahtuma alkaa
03.03.2022
17:00
Tapahtuma päättyy
17:00
Lisätiedot

Föreläsning om 1700-talets mathistoria

I vårens första program bekantar vi oss med 1700-talets mathistoria. Torsdagen den 3 mars kl.17 berättar forskaren Maren Jonasson, från Svenska Litteratursällskapet, om receptsamlingar och hushållsböcker från 1700-talet. Det blir möjligen små smakprov.

Detta sker i Finska hushållningssällskapets utrymmen på Tavastgatan 28 i andra våningen. SLS kommer att ge ut boken Historiska recept på hösten 2022.

Ifall smakproven förverkligas samlar vi en slant för dem. Detta meddelas senare.
Anmälan bör ske senast 28.2 på adressen: https://atom.flomembers.com/turkuseura/events/register/c51ce410c124a10e0db5e4b97fc2af39

Jaa tämä tapahtuma
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti