Ladataan Tapahtumat

« All Events

Tortinmäen Asukasbudjettiklinikka

4.11. @ 18:00 - 19:00

Turussa otettiin viime vuonna käyttöön asukasbudjetti, jonka tarkoituksena on antaa kaupunkilaisten ehdottaa, mihin asioihin kaupungissa käytetään miljoona euroa. Asukkaat voivat ehdottaa täysin uusia juttuja tai esimerkiksi jo olemassa olevan paikan kunnostamista tai palvelun kehittämistä. Tämän Asukasbudjetin ehdotusten on liityttävää lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Turkuseura ja Turun kaupunki järjestävät yhdessä Asukasbudjettiklinikoita, joissa alueen asukkaita autetaan kirjaamaan omat ehdotuksensa Asukasbudjettisivustolle. Tortinmäen Asukasbudjettiklinikka on torstaina 4. marraskuuta klo 18.00–19.00 Tortinmäen kylätalolla, Säkyläntie 1331.

Asukasbudjetin Ehdota-vaihe on 1. lokakuuta–31. marraskuuta. Ehdotuksesi kirjaaminen onnistuu vain suomi.fi-tunnistautumisella (eli pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai varmennetunnisteella), koululaisilla Turun oppilaat -vaihtoehdolla, kirjastokortilla tai Turun kaupungin työntekijä -vaihtoehdolla.

Asukasbudjetissa asukkaat saavat ehdottaa ja äänestää, millaisia asioita omalle asuinalueelle tulisi toteuttaa suuralueelle sovitun määrärahan mukaisesti. Maaria-Paattisilla rahasumma on 100 000 euroa.

Maarian Kylätalossa, Arkeologinkatu 4, asukkaita autetaan Asukasbudjettiehdotusten kirjaamisessa viikoittain.

Lisätietoa Asukasbudjetista löydät tästä.

Lisätietoa Asukasbudjettiklinikoista löytyy tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Katri Arnivaara
[email protected]

Sanna Saarto
[email protected]

Tiedot

Päivämäärä:
4.11.
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Tapahtumapaikka

Tortinmäen kylätalo
Säkyläntie 1331 + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
4.11.
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Tapahtumapaikka

Tortinmäen kylätalo
Säkyläntie 1331 + Google Map