Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nummen Asukasbudjettiklinikka

8.11.2021 @ 16:00 - 18:00

Turussa otettiin viime vuonna käyttöön asukasbudjetti, jonka tarkoituksena on antaa kaupunkilaisten ehdottaa, mihin asioihin kaupungissa käytetään miljoona euroa. Asukkaat voivat ehdottaa täysin uusia juttuja tai esimerkiksi jo olemassa olevan paikan kunnostamista tai palvelun kehittämistä. Tämän Asukasbudjetin ehdotusten on liityttävää lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Turkuseura ja Turun kaupunki järjestävät yhdessä Asukasbudjettiklinikoita, joissa alueen asukkaita autetaan kirjaamaan omat ehdotuksensa Asukasbudjettisivustolle. Nummen Asukasbudjettiklinikka on maanantaina 8. marraskuuta klo 16.00–18.00 Omaishoitokeskuksessa, Vanha Hämeentie 105.

Asukasbudjetin Ehdota-vaihe on 1. lokakuuta–31. marraskuuta. Ehdotuksesi kirjaaminen onnistuu vain suomi.fi-tunnistautumisella (eli pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai varmennetunnisteella), koululaisilla Turun oppilaat -vaihtoehdolla, kirjastokortilla tai Turun kaupungin työntekijä -vaihtoehdolla.

Asukasbudjetissa asukkaat saavat ehdottaa ja äänestää, millaisia asioita omalle asuinalueelle tulisi toteuttaa suuralueelle sovitun määrärahan mukaisesti. Nummi-Halisissa rahasumma on 125 000 euroa.

Lisätietoa Asukasbudjetista löydät tästä.

Lisätietoa Asukasbudjettiklinikoista löytyy tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Katri Arnivaara
[email protected]

Sanna Saarto
[email protected]

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2021
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nummen omaishoitokeskus
Vanha Hämeentie 105 + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2021
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nummen omaishoitokeskus
Vanha Hämeentie 105 + Google Map