Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kärsämäki-Raunistulan Asukasbudjettiklinikka

21.10.2021 @ 17:00 - 18:30

Turussa otettiin viime vuonna käyttöön asukasbudjetti, jonka tarkoituksena on antaa kaupunkilaisten ehdottaa, mihin asioihin kaupungissa käytetään miljoona euroa. Asukkaat voivat ehdottaa täysin uusia juttuja tai esimerkiksi jo olemassa olevan paikan kunnostamista tai palvelun kehittämistä. Tämän Asukasbudjetin ehdotusten on liityttävää lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Turkuseura ja Turun kaupunki järjestävät yhdessä Asukasbudjettiklinikoita, joissa alueen asukkaita autetaan kirjaamaan omat ehdotuksensa Asukasbudjettisivustolle. Kärsämäki-Raunistulan Asukasbudjettiklinikka järjestetään torstaina 21. lokakuuta klo 17.00–18.30 Urheilutalo Rientolassa, Pulmussuonkatu 86.

Asukasbudjetin Ehdota-vaihe on 1. lokakuuta–31. marraskuuta. Ehdotuksesi kirjaaminen onnistuu vain suomi.fi-tunnistautumisella (eli pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai varmennetunnisteella), koululaisilla Turun oppilaat -vaihtoehdolla, kirjastokortilla tai Turun kaupungin työntekijä -vaihtoehdolla.

Asukasbudjetissa asukkaat saavat ehdottaa ja äänestää, millaisia asioita omalle asuinalueelle tulisi toteuttaa suuralueelle sovitun määrärahan mukaisesti. Runosmäki – Raunistulassa rahasumma on 125 000 euroa.

Lisätietoa Asukasbudjetista löydät tästä.

Lisätietoa Asukasbudjettiklinikoista löytyy tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Katri Arnivaara
[email protected]

Sanna Saarto
[email protected]

Tiedot

Päivämäärä:
21.10.2021
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Urheilutalo Rientola
Pulmussuonkatu 86 + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
21.10.2021
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Urheilutalo Rientola
Pulmussuonkatu 86 + Google Map