Ladataan Tapahtumat

« All Events

Jyrkkälä, Aunela, Härkämäki Asukasbudjettiklinikka

10.11. @ 16:30 - 18:00

Turussa otettiin viime vuonna käyttöön asukasbudjetti, jonka tarkoituksena on antaa kaupunkilaisten ehdottaa, mihin asioihin kaupungissa käytetään miljoona euroa. Asukkaat voivat ehdottaa täysin uusia juttuja tai esimerkiksi jo olemassa olevan paikan kunnostamista tai palvelun kehittämistä. Tämän Asukasbudjetin ehdotusten on liityttävää lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Turkuseura ja Turun kaupunki järjestävät yhdessä Asukasbudjettiklinikoita, joissa alueen asukkaita autetaan kirjaamaan omat ehdotuksensa Asukasbudjettisivustolle. Jyrkkälän, Aunelan ja Härkämäen Asukasbudjettiklinikka on keskiviikkona 10. marraskuuta klo 16.30–18.00 KOY Jyrkkälänpolun yhteisötilassa Folkessa, Jyrkkälänkatu 2.

Asukasbudjetin Ehdota-vaihe on 1. lokakuuta–31. marraskuuta. Ehdotuksesi kirjaaminen onnistuu vain suomi.fi-tunnistautumisella (eli pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai varmennetunnisteella), koululaisilla Turun oppilaat -vaihtoehdolla, kirjastokortilla tai Turun kaupungin työntekijä -vaihtoehdolla.

Asukasbudjetissa asukkaat saavat ehdottaa ja äänestää, millaisia asioita omalle asuinalueelle tulisi toteuttaa suuralueelle sovitun määrärahan mukaisesti. Pansio-Jyrkkälässä rahasumma on 125 000 euroa.

Pansio-Pernossa asukkaita autetaan Asukasbudjettiehdotusten kirjaamisessa viikoittain Me-talossa, Hyrköistentie 28.

Lisätietoa Asukasbudjetista löydät tästä.

Lisätietoa Asukasbudjettiklinikoista löytyy tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Katri Arnivaara
[email protected]

Sanna Saarto
[email protected]

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.
Aika:
16:30 - 18:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Tapahtumapaikka

Jyrkkälänpolun yhteisötila
Jyrkkälänkatu 2 + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.
Aika:
16:30 - 18:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Tapahtumapaikka

Jyrkkälänpolun yhteisötila
Jyrkkälänkatu 2 + Google Map