Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Halisten Asukasbudjettiklinikka

11.11.2021 @ 17:00 - 18:30

Turussa otettiin viime vuonna käyttöön asukasbudjetti, jonka tarkoituksena on antaa kaupunkilaisten ehdottaa, mihin asioihin kaupungissa käytetään miljoona euroa. Asukkaat voivat ehdottaa täysin uusia juttuja tai esimerkiksi jo olemassa olevan paikan kunnostamista tai palvelun kehittämistä. Tämän Asukasbudjetin ehdotusten on liityttävää lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Turkuseura ja Turun kaupunki järjestävät yhdessä Asukasbudjettiklinikoita, joissa alueen asukkaita autetaan kirjaamaan omat ehdotuksensa Asukasbudjettisivustolle. Halisten Asukasbudjettiklinikka on torstaina 11. marraskuuta klo 17.00–18.30 TVT Asuntojen kerhotilassa, Kardinaalinkatu 3.

Asukasbudjetin Ehdota-vaihe on 1. lokakuuta–31. marraskuuta. Ehdotuksesi kirjaaminen onnistuu vain suomi.fi-tunnistautumisella (eli pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai varmennetunnisteella), koululaisilla Turun oppilaat -vaihtoehdolla, kirjastokortilla tai Turun kaupungin työntekijä -vaihtoehdolla.
Turkuseuran jäsenet ja kaupunginosaseurat ovat tervetulleita mukaan!

Asukasbudjetissa asukkaat saavat ehdottaa ja äänestää, millaisia asioita omalle asuinalueelle tulisi toteuttaa suuralueelle sovitun määrärahan mukaisesti. Nummi-Halisissa rahasumma on 125 000 euroa.

Lisätietoa Asukasbudjetista löydät tästä.

Lisätietoa Asukasbudjettiklinikoista löytyy tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Katri Arnivaara
[email protected]

Sanna Saarto
[email protected]

Tiedot

Päivämäärä:
11.11.2021
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

TVT Asuntojen kerhotila
Kardinaalinkatu 3 + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
11.11.2021
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

TVT Asuntojen kerhotila
Kardinaalinkatu 3 + Google Map