Turkuseuran Turun päivä

Turkuseuran alulle laittamaa Turun päivää vietetään sunnuntaina 18. syyskuuta. Tapahtumaa juhlistetaan upealla ohjelmalla Vanhalla Suurtorilla ja Brinkkalan pihalla.

Jokaisen turkulaisen ja Turun ystävän yhdistys Turkuseura tarjoilee monipuolista ohjelmaa Turun päivänä. Turun päivän ohjelman juontavat Turun flikka Matilda Gustafsson sekä Turun poika Abdel Bettahar.

Yhdistyksen omassa kaupassa, Föripuodissa (Vanha Suurtori 3) on huikeita tuotetarjouksia ja Turku-kirjojen ale. Turkuseura on mukana myös Vanhalla Suurtorilla. Torin pisteellä kerromme Turkuseuran tapahtumista, teoista ja uusimmista jutuista! Toripiste avoinna klo 10–17.

Turkuseura julkaisee vuosittain yhden uuden Turku-tuotteen. Tänä vuonna markkinoille saapuu lapsille suunnattu väritys- ja puuhakirja! Lasten matkaopas Turkuun -kirjan julkistus tapahtuu Turun päivänä! Lue lisää kirjasta täällä.

Tarkemman lavaohjelman ja aikataulun julkaisemme myöhemmin.

Valokuvat: Jaska Poikonen, Turun kaupunki

,