Ladataan Tapahtumat

« All Events

Päivä Brinkkalassa: Nappe Naakan etsintäpartio

19.6. @ 10:00 - 11:00

Nappe Naakka on kadottanut Suomen herttuattaren Katariina Jagellonican lahjoittamat haarukat eikä löydä kaikkia haarukoita yksin. Kiiruhda Vanhalle Suurtorille ja auta Nappea löytämään kiiltävät ruokailuvälineet! Mukaasi tarvitset vain terävät silmät, nokkelat hoksottimet sekä innokkaan asenteen.

Etsintäpartioon haetaan 30 innokasta apulaista ja partio kokoontuu maanantaina 19. kesäkuuta klo 10 Turkuseuran Föripuodissa (Brinkkalan talon 1. kerros, Vanha Suurtori 3). Maksuton tapahtuma on suunnattu 4–8-vuotiaille.

Tapahtuma alkaa sisätiloissa. Aluksi tutustutaan Nappeen, Napen kirjaan ja harjoitellaan yhdessä kirjassa esiintyvien eri lintujen ääntelyä ja liikkumista. Tämän jälkeen siirrytään ulos Vanhan Suurtorin alueelle, jossa alkaa haarukoiden etsintä.

Tapahtuma pohjautuu Lasten matkaopas Turkuun: Nappe Naakan matkassa -kirjaan. Teos on lapsille suunnattu tehtävä- ja värityskirja, jossa seikkaillaan Turun maisemissa. Kirja on myynnissä Föripuodissa.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

*

Etsintäpartio on osa Turkuseuran toteuttamaa Päivä Brinkkalassa -tapahtumasarjaa, jonka tavoitteena on tehdä Suurtori tutuksi ja perheystävälliseksi paikaksi ja järjestää hauskaa toimintaa turkulaisille. Vuoden 2023 aikana turkulaiset lapset ja perheet pääsevät puuhaamaan muun muassa Turun murteen, historian, pelien ja aarteenmetsästyksen parissa. 

Tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin Vanhankaupungin kehittämishankkeen kanssa. 

 

Tiedot

Päivämäärä:
19.6.
Aika:
10:00 - 11:00
Tapahtuman avainsanat:
, , , , , ,

Järjestäjä

Turkuseura ry

Tapahtumapaikka

Brinkkalan talo
Vanha Suurtori 3
Turku, 20500
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
19.6.
Aika:
10:00 - 11:00
Tapahtuman avainsanat:
, , , , , ,

Järjestäjä

Turkuseura ry

Tapahtumapaikka

Brinkkalan talo
Vanha Suurtori 3
Turku, 20500
+ Google Map