Nappe Naakan tarinatuokio

Nappe Naakka tarvitsee Turun lasten apua!

Nappe Naakka on kadottanut Suomen herttuattaren ja Ruotsin kuningattaren Katariina Jagellonican lahjoittamat haarukat eikä löydä kaikkia haarukoita yksin. Kiiruhda Vanhalle Suurtorille ja auta Nappea löytämään kadonneet kiiltävät ruokailuvälineet.

Etsintäpartioon haetaan 20 innokasta apulaista ja partio kokoontuu lauantaina 15. lokakuuta klo 10 Turkuseuran Föripuodissa (Brinkkalan talon 1. kerros, Vanha Suurtori 3).

Mukaasi tarvitset vain terävät silmät, nokkelat hoksottimet sekä innokkaan asenteen. Muista pukeutua säänmukaisesti.

Tapahtuma pohjautuu Lasten matkaopas Turkuun: Nappe Naakan matkassa -kirjaan. Teos on lapsille suunnattu tehtävä- ja värityskirja, jossa seikkaillaan Turun maisemissa. Kirja on myynnissä Föripuodissa.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu täällä.

Vanha Suurtori
Vanha Suurtori 3