Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nappe Naakan etsintäpartio

15.10.2022 @ 10:00 - 11:00

Nappe Naakka tarvitsee Turun lasten apua! 

Nappe Naakka on kadottanut Suomen herttuattaren ja Ruotsin kuningattaren Katariina Jagellonican lahjoittamat haarukat eikä löydä kaikkia haarukoita yksin. Kiiruhda Vanhalle Suurtorille ja auta Nappea löytämään kadonneet kiiltävät ruokailuvälineet. 

Etsintäpartioon haetaan 30 innokasta apulaista ja partio kokoontuu lauantaina 15. lokakuuta klo 10 Turkuseuran Föripuodissa (Brinkkalan talon 1. kerros, Vanha Suurtori 3). Tapahtuma on suunnattu 2–9 vuotiaille.

Mukaasi tarvitset vain terävät silmät, nokkelat hoksottimet sekä innokkaan asenteen. Tapahtuma alkaa sisätiloissa Nappe-showlla, jossa kuullaan naakan oma rokki. Samalla päästään harjoittelemaan yhdessä kirjassa esiintyvien eri lintujen ääntelyä ja liikkumista. Nappe-shown jälkeen siirrytään ulos Vanhan Suurtorin alueelle, jossa alkaa haarukoiden etsintä.

Tapahtuma pohjautuu Lasten matkaopas Turkuun: Nappe Naakan matkassa -kirjaan. Teos on lapsille suunnattu tehtävä- ja värityskirja, jossa seikkaillaan Turun maisemissa. Kirja on myynnissä Föripuodissa.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu täällä.

Järjestäjä

Turkuseura ry

Tapahtumapaikka

Vanha Suurtori
Vanha Suurtori 3
Turku, 20500 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Turkuseura ry

Tapahtumapaikka

Vanha Suurtori
Vanha Suurtori 3
Turku, 20500 Suomi
+ Google Map