Ladataan Tapahtumat

« All Events

Nappe Naakan aarrekierros

14.6. @ 10:00 - 11:00

Nappe Naakan kallisarvoinen aarre on kadonnut – nyt tarvitaan Turun lasten apua!

Turkuseuran toiminnallisella uutuuskierroksella etsitään vihjeiden avulla Napen aarretta. Samalla sukelletaan keskiaikaiseen Turkuun, arvuutellaan Mikael Agricolan aikaisia vanhan ajan kirjaimia ja kuullaan tarina siitä, miten Aurajoki on syntynyt. Oppaana on Maria Kaarinantytär, keskiaikainen piika.

Kierros Kierros järjestetään keskiviikkona 14. kesäkuuta klo 10 ja se alkaa Tuomiokirkon portailta ja päättyy Vanhalle Suurtorille, jossa tavataan Nappe Naakka.

Kierros on tarkoitettu noin 4-8-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Mukaan mahtuu yhteensä 30 ihmistä. Kierroksen hintaan sisältyy Lasten matkaopas Turkuun – Nappe Naakan matkassa – tehtävä- ja värityskirja (arvo 10 euroa).

Osta liput Turkuseuran verkkokaupasta!

***

Mikä Lasten matkaopas Turkuun – Nappe Naakan matkassa?  

Kirjassa seikkailee Nappe Naakka, joka lentää lempipaikoissaan ympäri kaupunkia ja tutustuttaa Turkuun. Matkan varrella tavataan myös Napen ystävät Tytsy Sorsa, Roope Lokki, Pouta Pulu ja Rairai Riikinkukko.

Kirjan sivuilla pääsee värittämään, laskemaan, etsimään ja löytämään. Sivuilla on myös lyhyitä ja hauskoja tietoiskuja Turusta. Kirjan tekstiosiot ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Päähahmo on saanut inspiraationsa Turun tuomiokirkon ympäristössä pesivästä naakkayhdyskunnasta, joka on yksi Suomen suurimmista. Naakka on myös Varsinais-Suomen maakuntalintu.

Tiedot

Päivämäärä:
14.6.
Aika:
10:00 - 11:00

Järjestäjä

Turkuseura ry

Tiedot

Päivämäärä:
14.6.
Aika:
10:00 - 11:00

Järjestäjä

Turkuseura ry