Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten Suurtori

7.5.2022 @ 11:00 - 14:00

Turku tarvitsee lasten apua! Vanhasta Suurtorista halutaan paikka, jossa lapset ja perheet viihtyvät. Mitä hauskaa Turun Vanhassakaupungissa olisi kiva tehdä?

Turkuseuran järjestämässä Lasten Suurtori –tapahtumassa lauantaina 7. toukokuuta klo 11–14 lapset pääsevät itse kertomaan ja suunnittelemaan, mitä he haluavat kokea, nähdä ja maistaa tulevaisuudessa Brinkkalan pihalla ja Vanhalla Suurtorilla.

Tapahtuma suunnattu noin 5-10 –vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset pääsevät osallistumaan maalaamalla, piirtämällä ja äänestämällä. Tapahtumassa kierretään rasteja, joilla työskentelyä ohjaavat alueen historiaan – ja ehkäpä myös tulevaisuuteen – liittyvät hahmot.

Yhdellä rastilla työskentelyä ohjaa Brinkkalan poliisimestari, toisella taiteilija. Kolmannella rastilla kohdataan leipuri, jonka kanssa lapset pääsevät tekemään muovailuvahasta ja luonnonmateriaaleista ruoka-annoksia ja kokoamaan toiveannoksistaan ruokalistoja. Kenraalikuvernööri Pietari Brahen pisteellä lapset pääsevät tekemään päätöksiä eli äänestämään.

Suunnittelurastien lisäksi koko perheen maksuttomassa tapahtumassa pääsee kokeilemaan pomppulinnaa ja kuulemaan musiikkia Kommenttiraita-duon tarjoilemana. Naposteltavaa tarjoilee kaffetaukopyörä Tyyne.

Facebook-tapahtumaan pääset täältä!

Tiedot

Päivämäärä:
7.5.2022
Aika:
11:00 - 14:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Turkuseura ry

Tapahtumapaikka

Vanha Suurtori
Vanha Suurtori 3
Turku, 20500 Suomi
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
7.5.2022
Aika:
11:00 - 14:00
Tapahtuman avainsanat:
,

Järjestäjä

Turkuseura ry

Tapahtumapaikka

Vanha Suurtori
Vanha Suurtori 3
Turku, 20500 Suomi
+ Google Map