Kukkakranssi-työpaja

Turkuseura järjestää tiistaina 23. elokuuta klo 17 Turku-aiheisen kukkakranssi-työpajan Vanhassakaupungissa, Brinkkalan sisäpihalla.

Työpajassa tutustutaan Slowflowers eli hitaiden kukkien kasvatusfilosofiaan sekä kuullaan, millaista on leikkokukkaviljely Ruissalossa. Tämän jälkeen osallistujat pääsevät toteuttamaan oman kukkakranssin. Työskentelyä ohjaa Gina Suomi.

Kranssipajassa käytetyt kukat on viljelty Ruissalossa ja ne on valittu niin, että kranssi säilyisi käytössä pitkään. Kranssissa on Turun värejä, keltaista ja sinistä.

Työpaja sisältää kaikki kukkamateriaalit, tarvikkeet ja opastuksen sekä pienen kahvin/teen ja pienen purtavan.

Työpajaan mahtuu 15 osallistujaa.

Hinta Turkuseuran jäsenille: 45 euroa
Hinta ei-jäsenille: 60 euroa

Ilmoittaudu ja osta kranssi-työpaja Turkuseuran verkkokaupasta. Varmistamme jäsentiedot ostoksen jälkeen.

,

Föripuoti